Samlervinene

“God vin fuldender rammerne for en helt særlig stund”

Samlervine.dk tilbyder unikke vine med liggepotentiale, hvilket betyder at mange af vinene egner sig som investeringer. Vin kan være en god investering, hvis man har engagementet til at sætte sig ind i vinens potentiale. Men for Jan Tinggaard er alle vine en god investering, for selvom de ikke kommer til at ligge i et årti med et tilhørende finansielt udbytte, så kan vinen serveres til helt særlige højdepunkter, såvel som ved hverdagens små sejre og det er det bedste udbytte vinen kan give. Jan mener virkeligt, at god vin kan være med til at fuldende rammerne for en god stund.

Samlervinenes særlige foranstaltninger

Sidens vine er meget unikke og særlige, derfor sælges de gennem mundtlig aftale med Jan selv og ligeledes afsendes vinene ikke pr. fragt men ved afhentning eller udbringning.

Vinene som findes og annonceres på denne side, er alle vine, som er på lager og klar til afhentning.

Samlervine.dk er Danmarks lille skattekammer af en vinkælder placeret i Midtjylland, Herning. Samleren og vinelskeren Jan Tinggaard påbegyndte hans vineventyr som en hobby og sidenhen er det blevet til en stor eksklusiv samling af investeringsvin, vinsamlinger, eksklusive vine, unikke vine, ekstraordinære vine og årgangsvine. Vinkælderen byder også på enestående vine i totalt udsolgte årgange. Jan byder glædeligt indenfor i vinkælderen til en vinsmagning, vinfortælling eller blot for et kig.

Vinene har ligget under tempererede, rolige og konstante forhold. Således garanteres de mest optimale forhold for opbevaringen af vin. Vinkælderen byder også på verdens ældste portvin, særlig cognac og udsøgte champagner. Samlervine.dk hjælper gerne med eksklusive vingaver, firmagaver med vin, vingaver til ham eller hende som har alt, jubilæumsvin og andet. Vinkælderen har vine fra DRC, Domaine de la Romanée-Conti, Valbuena Bodegas Vega Sicilia, Petrus, Pingus, Matarocchio, Luce, Scion, Dominus, Beaucastel, Mouton Rothschild, Château d’Yquem, Masseto og en masse andre spændende vinhuse.