Kontakt

Kontakt for bestilling

Bredgade 38, 7400 Herning
Telefon: 20698390
Email: Jan@tinggaard.dk

Vinene afsendes ikke med fragtenheder men afhentes af køber eller bringes af samlervine.dk selv. Dette aftales direkte med Jan Tinggaard.

Kontakt ham direkte for at høre til vinlager, mulige vine til vinsamlingerne samt interesse for køb. Køb foregår via bankoverførsel.

Vinene er klar til fragt dagen efter pengene er at se på kontoen.

Kontakt tider

Jan kan primært kontaktes mellem 09.00 – 18.00 alle hverdage. Dog er det muligt at prøve uden for telefontiden – også gerne i weekenderne.

Danmarks lille skattekammer af en vinkælder placeret i Midtjylland, Herning. Samleren og vinelskeren Jan Tinggaard påbegyndte hans vineventyr som en hobby og sidenhen er det blevet til en stor eksklusiv samling af investeringsvin, vinsamlinger, eksklusive vine, unikke vine, ekstraordinære vine og årgangsvine. Vinkælderen byder også på enestående vine i totalt udsolgte årgange. Jan byder glædeligt indenfor i vinkælderen til en vinsmagning, vinfortælling eller blot for et kig.

Vinene har ligget under tempererede, rolige og konstante forhold. Således garanteres de mest optimale forhold for opbevaringen af vin. Vinkælderen byder også på verdens ældste portvin, særlig cognac og udsøgte champagner. Samlervine.dk hjælper gerne med eksklusive vingaver, firmagaver med vin, vingaver til ham eller hende som har alt, jubilæumsvin og andet. Vinkælderen har vine fra DRC, Domaine de la Romanée-Conti, Valbuena Bodegas Vega Sicilia, Petrus, Pingus, Matarocchio, Luce, Scion, Dominus, Beaucastel, Mouton Rothschild, Château d’Yquem, Masseto og en masse andre spændende vinhuse.